Startvergadering ouderraad (Voorbij)

Muziekschool De Pinte, Polderdreef 42, leraarskamer 16-04-2018 - 19:30

Kom vrijblijvend eens langs!

Kom vrijblijvend eens langs op de eerste kennismakingsvergadering van de ouderraad! 

Wanneer? maandag 16 april om 19u30 
Duur? ongeveer 1 à 1,5u
Waar? Erasmus De Pinte, Polderdreef 42, leraarskamer

Meer info:
In bijna 4 jaar groeit Muziekschool De Pinte uit van een schooltje van een 80-tal leerlingen tot een grote muziekschool met meer dan 30 leerkrachten, 30 verschillende opleidingen en maar liefst 450 leerlingen! Zo'n sterke groei betekent ook meer activiteiten, meer beslissingen maken, standpunten overwegen, enzovoort.

Daarom zijn we op zoek naar mensen die de school willen ondersteunen met advies, die willen fungeren als klankbord, of de school actief willen helpen. Dit kan bijvoorbeeld door mee te helpen bij de organisatie van activiteiten voor en door de school.

We zich niet op regelmatige basis kan engageren, kan al een groot verschil maken door af en toe een handje toe te steken wanneer er activiteiten plaatsvinden!

Ben je geïnteresseerd om als lid van de ouderraad mee te werken? Dit houdt in dat je - naast af en toe een handje toesteken op onze activiteiten - ook deelneemt aan één of enkele vergadermomenten (ong. 3 a 4 per jaar).

Hulp bieden als medewerker is ook erg waardevol, en betekent dat we je enkel hulp vragen bij activiteiten (opendeurweek, voorstellingen, etc.). Geen verplichtingen naar vergaderingen toe, zelfs geen verplichting om bij alle activiteiten te helpen.

Wilt u ons graag een handje helpen? Stuur dan een mailtje naar info@muziekschooldepinte.be of contacteer Koen via 0497 89 48 35.

Met vriendelijke groeten,

Koen en Simon
 


Top