Feestweekend - Vleugelpiano in de bib (Voorbij)

Bibliotheek De Pinte 22-10-2021 - 20:00

U heeft het misschien al horen waaien... Dankzij de samenwerking met Lokaal bestuur De Pinte krijgt onze gloednieuwe 'silent' vleugelpiano een vaste plek in de prachtige bibliotheek van De Pinte!

Zo krijgt De Pinte er een muzikale ontmoetingsplaats bij. En die is er voor iedereen en dit betekent dat...

  • alle bibliotheekbezoekers gratis op vertoon van hun lidkaart deze 'Silent' vleugelpiano zullen kunnen reserveren om te oefenen tijdens de openingsuren,
  • onze leerlingen concertjes zullen kunnen geven in de bibliotheek tijdens onze toonmomenten
  • verenigingen uit De Pinte & het lokaal bestuur concerten zullen kunnen organiseren met deze piano, in de prachtige lichtrijke tribunezaal van de bib.

Feestweekend 22, 23, & 24 oktober

Als feestelijke inwijding van de piano organiseren we samen met bibliotheek De Pinte & Gemeente De Pinte een openingsweekend. Op het programma staat:

  • een concert met Frederik Sioen op vrij. 22 oktober (volzet),
  • een vrij podium voor pianisten tijdens de Verwendag van de bib op zat. 23 oktober
  • een klassiek pianoconcert door onze leerkracht Nataliya Alekseeva op zo. 24 oktober

Alle concerten zijn gratis toegang, maar reservatie is verplicht via bibliotheek@depinte.be of 09/282.25.32. Wees er snel bij!

Wil je graag spelen op het vrije podium? Reserveer je plekje (15 minuten) via deze link: https://depinte.bibliotheek.be/piano

Met steun van TWS Projects

De aankoop van deze vleugelpiano wordt ondersteund door TWS Projects, die zich inzet voor maatschappelijke instituten & organisaties. Interesse in hoe deze samenwerking tot stand kwam en wat zij juist doen? Lees het volledige artikel uit KMO Insider via deze link.

Wil je zelf graag dit project ondersteunen? De opbrengsten van onze merchandising-verkoop worden gebruikt om deze piano te bekostigen. Neem hier een kijkje wat we in de aanbieding hebben: https://www.muziekschooldepinte.be/merch

Op naar een cultuurrijk 2021-2022!


Top